Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era. Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar s
Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era.
Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtia/a cu o lingura de smintina Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos
In sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pentru o ora. Se orneaza cupe adinei cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile, peste care se pune cite o felie sub-
tire de lamiie, si se servesc imediat.
Alte preparate culinare recomandate:
Zacusca vinete
Zacusca de ciuperci
Vinete umplute
Ciorba radauteana
Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)
Fursecuri cu cacao si bananeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj