Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era. Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar s
Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era.
Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtia/a cu o lingura de smintina Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos
In sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pentru o ora. Se orneaza cupe adinei cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile, peste care se pune cite o felie sub-
tire de lamiie, si se servesc imediat.
Alte preparate culinare recomandate:
Zacusca vinete
Zacusca de ciuperci
Vinete umplute
Ciorba radauteana
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti