Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata. Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti
Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata.
Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti-le intr-un litru de apa in care adaugati zeama de lamaie.
Dupa 20 de minute de clocote, ciupercile sunt fierte si lasati-le sa se raceasca pe un platou scurse de apa.
Combinati in final ciupercile cu maioneza, asezati prepa-
ratul pe salatiera si decorati-l cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti