Ciuperci cu maioneza

Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata. Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci
  • 4 oua
  • 2 pahare cu ulei
  • sare
  • o lamaie
  • un litru de apa
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata.

Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti-le intr-un litru de apa in care adaugati zeama de lamaie.

Dupa 20 de minute de clocote, ciupercile sunt fierte si lasati-le sa se raceasca pe un platou scurse de apa.

Combinati in final ciupercile cu maioneza, asezati prepa-

ratul pe salatiera si decorati-l cu patrunjel verde.
Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii