Ciupercile se curata, se spala, li se scot cotoarele cu grija iar palariile se fierb 5 minute in supa de legume. Se scot si se lasa sa se scurga, pina
Ciupercile se curata, se spala, li se scot cotoarele cu grija iar palariile se fierb 5 minute in supa de legume.
Se scot si se lasa sa se scurga, pina cind pregatim umplutura. Maruntim cotoarele de la ciuperci si le prajim in putin unt, adaugam sunca tot maruntita si dupa ce s-a racorit amestecul si parmezanul ras.
Se umplu palariutele, se aseaza cite una pe cite un patrat de aluat.
Se impacheteaza.
Se ung cu ou batut si se coc la 180 gr C pina cind se rumeneste aluatul.
Se pot servi cu un sos de smintina si arpagic.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci in aluat a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Chiftele de ciuperci,
Clatite cu ciuperci,
Ciuperci umplute cu spanac
Baietelul meu adora ciorba de perisoare si de aceea o prepar destul de des. Va voi arata cum o prepar si ce-a iesit ;)
Ciorba cu perisoareIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.