Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa. Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat. Daca palariile
Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa.
Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat.
Daca palariile ciupercilor au stratul carnos mai subtire, lasati-le intregi, iar daca acesta este mai gros, taiati-le in felii mari.
Separat, din: faina, oua, lapte, sare si piper, faceti un aluat de clatite.
Palariile de ciuperci bine zvantate, treceti-le prin acest aluat, apoi prajiti-le frumos, pe toate fetele, in multa grasime fierbinte.
Serviti preparatul cat este cald.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....
Pizza cu ceapa verdeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.