Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa. Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat. Daca palariile
Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa.
Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat.
Daca palariile ciupercilor au stratul carnos mai subtire, lasati-le intregi, iar daca acesta este mai gros, taiati-le in felii mari.
Separat, din: faina, oua, lapte, sare si piper, faceti un aluat de clatite.
Palariile de ciuperci bine zvantate, treceti-le prin acest aluat, apoi prajiti-le frumos, pe toate fetele, in multa grasime fierbinte.
Serviti preparatul cat este cald.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti