Ciuperci pane

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa. Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat. Daca palariile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • o cana cu faina
  • 5 oua
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa.

Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat.

Daca palariile ciupercilor au stratul carnos mai subtire, lasati-le intregi, iar daca acesta este mai gros, taiati-le in felii mari.

Separat, din: faina, oua, lapte, sare si piper, faceti un aluat de clatite.

Palariile de ciuperci bine zvantate, treceti-le prin acest aluat, apoi prajiti-le frumos, pe toate fetele, in multa grasime fierbinte.
Serviti preparatul cat este cald.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu ceapa verde

Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....

Pizza cu ceapa verde
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii