Ciuperci pane

Se aleg ciuperci mari si sanatoase.  Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare, iar dupa aceea se dau prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pana devin aurii.

Se scot pe servetele absorbante de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei


Alte retete recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉   Inițial am zis că iar am ratat-o anul...

Dulceata din toporasi (viorele de padure)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii