Ciuperci pane

Se aleg ciuperci mari si sanatoase.  Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare, iar dupa aceea se dau prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pana devin aurii.

Se scot pe servetele absorbante de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei


Alte retete recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...