Ciuperci pane

Ciupercile pane, ideale pentru o masa satioasa si rapida, sunt usor de facut si vor fi pe placul tuturor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 1 ou de gaina
  • cam jumatate de cana de faina alba
  • 4-5 ciuperci champignon mici
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper negru macinat
  • 4-5 linguri de ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat. Li se indeparteaza piciorusele si se dau deoparte. Se sparge oul de gaina, se bate spuma si se adauga condimetele-sare si piper. Ciupercile se trec prin ou, apoi prin faina, dupa care iar prin oua si iar prin faina.
Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins. Se pun ciupercile pane in tigaie si se prajesc bine si pe o parte si pe alta.


Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro


Ciupercile pane se servesc calde, alaturi de o salata de cruditati sau de o garnitura din orez.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Painici cu cascaval si muschi file

Niste painici pufoase, grozave in orice moment al zilei sau de luat la pachet. Se pot servi calde, reci, ca tot bune raman!

Painici cu cascaval si muschi file
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii