Ciupercile pane, ideale pentru o masa satioasa si rapida, sunt usor de facut si vor fi pe placul tuturor.
Mod de preparare:
Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat. Li se indeparteaza piciorusele si se dau deoparte. Se sparge oul de gaina, se bate spuma si se adauga condimetele-sare si piper. Ciupercile se trec prin ou, apoi prin faina, dupa care iar prin oua si iar prin faina.
Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins. Se pun ciupercile pane in tigaie si se prajesc bine si pe o parte si pe alta.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciupercile pane se servesc calde, alaturi de o salata de cruditati sau de o garnitura din orez.
Niste painici pufoase, grozave in orice moment al zilei sau de luat la pachet. Se pot servi calde, reci, ca tot bune raman!
Painici cu cascaval si muschi fileIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.