Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante. Caliti in ulei fierbinte ceapa tocata, puneti coz
Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante.
Caliti in ulei fierbinte ceapa tocata, puneti cozile ciupercilor, spalate si tocate fin, sare si piper dupa gust, pe foc potrivit, sa fiarba pana cand lichidul lasat de ciuperci scade aproape complet.
Adaugati verdeata si pesmetul, amestecati totul cu grija, lasati sa se raceasca si cu compozitia respectiva umpleti palariile ciupercilor.
Asezati apoi ciupercile umplute pe o tava unsa, acoperitile cu cascaval ras si dati tava la cuptor pana cand cascavalul se rumeneste, apoi scoateti-le pe un platou.
Sosul din tava stingeti-l cu vin si aduceti-l la masa alaturi de platoul cu ciuperci umplute.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii