Ciuperci umplute

Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante. Caliti in ulei fierbinte ceapa tocata, puneti coz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g ciuperci
  • 100 g ceapa
  • 100 g cascaval
  • 150 ml ulei
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • o lingura cu pesmet
  • marar
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante.

Caliti in ulei fierbinte ceapa tocata, puneti cozile ciupercilor, spalate si tocate fin, sare si piper dupa gust, pe foc potrivit, sa fiarba pana cand lichidul lasat de ciuperci scade aproape complet.

Adaugati verdeata si pesmetul, amestecati totul cu grija, lasati sa se raceasca si cu compozitia respectiva umpleti palariile ciupercilor.

Asezati apoi ciupercile umplute pe o tava unsa, acoperitile cu cascaval ras si dati tava la cuptor pana cand cascavalul se rumeneste, apoi scoateti-le pe un platou.

Sosul din tava stingeti-l cu vin si aduceti-l la masa alaturi de platoul cu ciuperci umplute.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema din legume coapte la cuptor

Supa crema din legume coapte la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca