Aceasta reteta este foarte delicioasa. Daca vrei sa pregatesti ciuperci umplute cu branza si marar, ai nevoie de ciuperci, branza telemea, marar si parmezan.
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Daca vrei sa pregatesti ciuperci umplute cu branza si marar, ai nevoie de ciuperci, branza telemea, marar si parmezan. Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se asaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si o bucatica de unt. Se acopera si se tin pina se inmoaie. Cotoarele se toaca si se inabusa de asemenea in alta cratita cu putina sare si unt. Se trece prin masina sau printr-o sita rara, branza. Se freaca bine pana devine ca o pasta, se amesteca cu cotoarele tocate si inabusite si cu patrunjel sau marar, verde, tocat marunt. Cu aceasta pasta se umplu ciupercile, se presara cu parmezan ras, si deasupra fiecareia se pune o bucatica mica de unt proaspat. Se aseaza intr-o farfurie de pamant sau de sticla rezistenta la foc, se dau la cuptor si se tin pana se rumenesc frumos deasupra.
Se servesc fierbinti.
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti