Aceasta reteta este foarte delicioasa. Daca vrei sa pregatesti ciuperci umplute cu branza si marar, ai nevoie de ciuperci, branza telemea, marar si parmezan.
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Daca vrei sa pregatesti ciuperci umplute cu branza si marar, ai nevoie de ciuperci, branza telemea, marar si parmezan. Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se asaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si o bucatica de unt. Se acopera si se tin pina se inmoaie. Cotoarele se toaca si se inabusa de asemenea in alta cratita cu putina sare si unt. Se trece prin masina sau printr-o sita rara, branza. Se freaca bine pana devine ca o pasta, se amesteca cu cotoarele tocate si inabusite si cu patrunjel sau marar, verde, tocat marunt. Cu aceasta pasta se umplu ciupercile, se presara cu parmezan ras, si deasupra fiecareia se pune o bucatica mica de unt proaspat. Se aseaza intr-o farfurie de pamant sau de sticla rezistenta la foc, se dau la cuptor si se tin pana se rumenesc frumos deasupra.
Se servesc fierbinti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.