Ciuperci umplute cu branza si verdeata

Ciuperci umplute cu branza si verdeata este o reteta culinara simpla. Ingredientele necesare sunt: ciuperci, telemea, ceapa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1/4 kg telemea de casa
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 leg. patrunjel
  • 150 g unt
  • 2 linguri bulion
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciuperci umplute cu branza si verdeata este o reteta culinara simpla. Ingredientele necesare sunt: ciuperci, telemea, ceapa. Ciupercile umplute cu branza si verdeata se prepara astfel: curatam ciupercile si le umplem cu un amestec facut din: ceapa tocata, usturoi, patrunjel si codite de ciuperci calite. Punem sare peste compozitie pentru gust, apoi bulion diluat cu 1 lingura de apa. La final adaugam si branza.


Ciupercile umplute se servesc calde ca si gustare ori apertitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Orez cu sofran

Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...

Orez cu sofran
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca