Ciuperci umplute cu pasta de orez este o reteta simpla cu ciuperci. Ingredientele pentru reteta sunt: ciuperci, orez, condimente.
Ciupercile umplute cu pasta de orez se prepara astfel: spalam bine ciuperci pentru aperitiv si le rupem coditele. Punem unt la topit intr-o tigaie, calim ceapa taiata marunt, adaugam coditele taiate dupa plac, si doar la urma punem orezul spalat si uscat. Calim si punem apa treptat dar punem si un capac deasupra ca sa se inabuse. Dam gust cu sare si piper. Din doua oua facem o omleta si o sfaramitam cu o furculita. Cand totul s-a racit amestecam omleta cu pilaful, punem si verdeata tocata marunt, si la urma, oul crud. Umplem palariile ciupercilor cu aceasta compozitie si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii