Preparati din ingredientele pentru clatite. Trebuie sa fie o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Ungeti o tigaie cu o lingurita de ulei
Preparati din ingredientele pentru clatite. Trebuie sa fie o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Ungeti o tigaie cu o lingurita de ulei si tineti-i pe foc pana cand se incinge bine uleiul. Luati cu un polonic sau cescuta din compozitia de foi si turnati in tigaie, apoi imediat miscati tigaia, astfel incat compozitia sa se intinda uniform pe toata suprafata acesteia. Rumeniti clatitele pe ambele parti si asezati-le una peste alta pe o farfuria incinsa. Pentru umplutura caliti ciupercile curatate, spalate si tocate cat mai marunt, in ulei impreuna cu ceapa tocata. Dupa 10 minute adaugati vinul, potriviti de sare si piper si lasati la foc mic pana cand se evapora toata zeama din tigaie. Umpleti foile de clatite cu ciupercile calite si rulati-le.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Biftec la gratar cu ciuperci Ciuperci umplute Conopida la cuptor cu bacon
Cand eu ma hlizeam cu voi vorba Mitinitei :) sa vedeti ce a facut fata mea Béatrice :))
Mille-feuilles sablé cu fructe de padureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj