Preparati din ingredientele pentru clatite. Trebuie sa fie o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Ungeti o tigaie cu o lingurita de ulei
Preparati din ingredientele pentru clatite. Trebuie sa fie o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Ungeti o tigaie cu o lingurita de ulei si tineti-i pe foc pana cand se incinge bine uleiul. Luati cu un polonic sau cescuta din compozitia de foi si turnati in tigaie, apoi imediat miscati tigaia, astfel incat compozitia sa se intinda uniform pe toata suprafata acesteia. Rumeniti clatitele pe ambele parti si asezati-le una peste alta pe o farfuria incinsa. Pentru umplutura caliti ciupercile curatate, spalate si tocate cat mai marunt, in ulei impreuna cu ceapa tocata. Dupa 10 minute adaugati vinul, potriviti de sare si piper si lasati la foc mic pana cand se evapora toata zeama din tigaie. Umpleti foile de clatite cu ciupercile calite si rulati-le.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Biftec la gratar cu ciuperci Ciuperci umplute Conopida la cuptor cu bacon
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti