Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se
Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet,
apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea. Se pun toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute. Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu
doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat. Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.
Alte retete aperitive recomandate
Rulada de spanac
Chiftelute
Rulada de pui
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti