Crochete de ciuperci

Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 300 g de carne de vita tocata
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • piper macinat
  • sare
  • 3 linguri de pesmet

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet,

apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea. Se pun toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute. Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu

doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat. Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.

Alte retete aperitive recomandate

Rulada de spanac

Chiftelute

Rulada de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...