Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se
Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet,
apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea. Se pun toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute. Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu
doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat. Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.
Alte retete aperitive recomandate
Rulada de spanac
Chiftelute
Rulada de pui
Daca tot am facut azi 4 ani de cand ma aflu printre voi, am zis ca totusi nu pot lasa aceasta zi fara o reteta festiva asa ca...
Desert rulada diplomatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj