Gustare picanta de ceapa cu ciuperci

Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 450g ciuperci
  • 250 g aluat
  • sare
  • piper
  • boia
  • unt

Mod de preparare

Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga

ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe foc, amestecand

continuu.

Se intind doua foi din aluat. Cu una dintre ele se

tapeteaza o tava unsa cu unt, apoi se intinde compozitia

preparata anterior si se asaza deasupra cealalta foaie.

Se lasa tava la cuptor circa o jumatate de ora, la foc potrivit.
Preparatul se serveste taiat cubulete.

Va recomandam si alte retete cu ciuperci:

Ciuperci a la grec

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Budinca de paine cu ciuperci

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!