Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe
Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga
ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe foc, amestecand
continuu.
Se intind doua foi din aluat. Cu una dintre ele se
tapeteaza o tava unsa cu unt, apoi se intinde compozitia
preparata anterior si se asaza deasupra cealalta foaie.
Se lasa tava la cuptor circa o jumatate de ora, la foc potrivit.
Preparatul se serveste taiat cubulete.
Va recomandam si alte retete cu ciuperci:
Ciuperci a la grec
Ciuperci umplute cu oua de prepelita
Budinca de paine cu ciuperci
Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.
Gogosi pufoase la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj