Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe
Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga
ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe foc, amestecand
continuu.
Se intind doua foi din aluat. Cu una dintre ele se
tapeteaza o tava unsa cu unt, apoi se intinde compozitia
preparata anterior si se asaza deasupra cealalta foaie.
Se lasa tava la cuptor circa o jumatate de ora, la foc potrivit.
Preparatul se serveste taiat cubulete.
Va recomandam si alte retete cu ciuperci:
Ciuperci a la grec
Ciuperci umplute cu oua de prepelita
Budinca de paine cu ciuperci
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti