Pateuri cu ciuperci

Pateurile cu ciuperci se prepara rapid si pot fi servite ca si gustari, aperitive, dar pot fi puse cu succes la pachet!

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 foaie foietaj
  • 200-250g
  • -150g ciuperci din conserva
  • -1/2 ceapa tocata
  • -1-2lg smantana
  • -marar/patrunjel tocat
  • -sare
  • piper dupa gust
  • -1ou pentru uns.

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana se inmoaie. Se spala ciupercile, se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se prajesc inca 3min. Se pune smantana, verdeata tocata marunt, sare si piper. Se omogenizeaza si se mai lasa pe foc 1 min.
Se taie foaia de foietaj in 2. Se pune cate 1/2 din compozitie pe fiecare parte si se ruleaza strans dar cu grija sa nu se rupa foietajul.
Se taie felii rulourile si se pun in tava.
Se ung cu galbenus de ou.
Se coc la 180ºC- 20min. pana se rumenesc frumos deasupra.


Pateurile cu ciuperci pot fi servite atat reci cat si calde.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos