Pateuri cu ciuperci

Pateurile cu ciuperci se prepara rapid si pot fi servite ca si gustari, aperitive, dar pot fi puse cu succes la pachet!

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 foaie foietaj
  • 200-250g
  • -150g ciuperci din conserva
  • -1/2 ceapa tocata
  • -1-2lg smantana
  • -marar/patrunjel tocat
  • -sare
  • piper dupa gust
  • -1ou pentru uns.

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana se inmoaie. Se spala ciupercile, se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se prajesc inca 3min. Se pune smantana, verdeata tocata marunt, sare si piper. Se omogenizeaza si se mai lasa pe foc 1 min.
Se taie foaia de foietaj in 2. Se pune cate 1/2 din compozitie pe fiecare parte si se ruleaza strans dar cu grija sa nu se rupa foietajul.
Se taie felii rulourile si se pun in tava.
Se ung cu galbenus de ou.
Se coc la 180ºC- 20min. pana se rumenesc frumos deasupra.


Pateurile cu ciuperci pot fi servite atat reci cat si calde.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca de macrou

Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...

Zacusca de macrou
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii