Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna cu putina ceapa uscata. Se amesteca
Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna cu putina ceapa uscata. Se amesteca bine cu putina faina, usturoi, piper macinat, patrunjel si marar tocate marunt, un ou, miezul imuiat in iaurt, de la 2 felii de piine, stors bine si sare dupa gust. Piftelele facute cit mai plate se dau prin pesmet si se pun direct pe tabla incinsa, frecata mai intii cu slanina sau cu o picatura de ulei. Se unge partea cruda cu o pana de ulei si se intorc cu o paleta, ajutindu-te si cu o furculita, numai cind se deslipasc usor de tabla.
"Retete pentru mese in familie" ...... am ajuns la 1400 de retete impartasite cu drag cu...
Salau in stil marocan -nr. 1400Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj