Rulada cu ciuperci

Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 3 linguri faina
  • 500 mI lapte
  • 8 oua
  • 100 gr cascaval
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde tocat fin
  • sare

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana se obtine o ciulama subtire. Se bat ouale separat, foarte bine si se amesteca in ciulama, se adauga putina sare si se bate in continuare cu mixerul. Se unge tava cu ulei, se pune o hartie alba unsa si ea cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptor. Nu se lasa sa se coaca prea tare ca sa se poata rula. Cand a crescut si a capatat culoarea roz, se rastoarna blatul pe un servet pe care s-a presarat cascaval ras. Ceapa tocata se caleste in unt cu ciupercile si cu patrunjelul tocat fin, se adauga sare dupa gust, apoi se asaza pe blat, pe toata suprafata, apoi se ruleaza.


Se serveste cu cascaval presarat deasupra.

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Ciuperci umplute

Zacusca de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...