Aperitive festive cu oua

Aperitivele festive cu oua sunt o alegere delicioasa pentru masa de Pasti dar si pentru orice petrecere. Crema de branza ce umple jumatatile de oua este foarte aromata si delicioasa in acelasi timp.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua fierte tari
  • 200 gr branza de vaci
  • 100 branza de burduf
  • doua felii de cascaval
  • o buc.carnat uscat
  • un castravete murat
  • ardei gras rosu
  • o rosie
  • marar
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Ouale fierte se curata de coaja si se taie pe orizontala.

Galbenusurile se mixeaza cu branza de vaci, cea de burduf, cascavalul, o bucata de ardei gras rosu, cateva fire de marar verde, piper, boia de ardei dulce.

Compozitia obtinuta o introducem intr-un pos prevazut cu un sprit mare, cu ajutorul caruia umplem jumatatile de albus.

Se decoreaza fiecare cu o feliuta de carnat, o feliuta de castravete murat si o bucatica de rosie. Se cerne fin deasupra lor un pic de boia dulce.


Aperitivele festive cu oua se servesc pe platou alaturi de alte aperitive.

Reteta de aperitive festive cu oua a fost propusa de lorynov pe forum culinar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide