Este un aperitiv plin de savoare si culoare, usor de preparat, o mancare usoara, de prImavara!
Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm.
Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf de sare, piperam, adaugam mararul verde si mazarea verde.
Intoarcem omleta si pe partea negatita, presaram cascavalul ras, apoi o scoatem pe un platou si rulam strans.
Taiem ruloul din omleta in doua si punem in mijlocul fiecarei bucati de bagheta scobita, strangem usor si le infasuram in feliile subtiri de bacon crud. Le asezam una langa alta intr-o forma de chec, le acoperim cu o folie de aluminiu si lasam 10 minute in cuptorul incins, indepartam folia si mai lasam 5 minute la foc potrivit. Se feliaza dupa ce s-au racit un pic. Este un aperitiv plin de savoare si culoare, usor de preparat.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii