Cascaval cu oua ochiuri la tigaie

Untul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se adauga cascavalul taiat in cuburi si se lasa la prajit pe ambele parti. Se sparg apoi ouale peste casc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120-150 gr cascaval
  • 2-3 oua
  • 50 gr unt
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Untul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se adauga cascavalul taiat in cuburi si se lasa la prajit pe ambele parti. Se sparg apoi ouale peste cascaval si se introduce tigaia in cuptor, pana cand ochiurile sunt gata.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...