Cascaval la capac in unt este un aperitiv delicios si foarte simplu de pregatit. Cascavalul se curata de coaja si se taie bucati mici.
Cascaval la capac in unt este un aperitiv delicios si foarte simplu de pregatit. Cascavalul se curata de coaja si se taie bucati mici. Untul se topeste, se adauga cascavalul taiat si se rumeneste la foc moderat.
Cascaval la capac in unt se serveste fierbinte.
Kotopoulo Skorthato - Lemon Garlic Chicken O excelentă reţetă a bucatariei greceşti, aromă, savoare, parfum...da,...
Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa