Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus. Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si t
Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus.
Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si tapetata cu faina ori cu hirtie de cuptor in ea si se pune in cuptor la 170°C sau la foc potrivit=mediu pentru cel cu gaz. Dupa o jumatate de ora se scoate si se taie pe lungime cu un cutit ca sa creasca si ca sa se coaca mai bine. E gata dupa o ora circa.
Se serveste rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa