Chec aperitiv

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus. Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si t

Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 gr de faina
  • un plic de drojdie praf sau praf de copt dar nu vanilat
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 de grame de masline verzi si/sau negre fara simburi
  • tocate
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 gr de sunculita afumata sau muschiulet
  • 150 gr de cascaval
  • 1 lingura de mustar

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus.

Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si tapetata cu faina ori cu hirtie de cuptor in ea si se pune in cuptor la 170°C sau la foc potrivit=mediu pentru cel cu gaz. Dupa o jumatate de ora se scoate si se taie pe lungime cu un cutit ca sa creasca si ca sa se coaca mai bine. E gata dupa o ora circa.

Se serveste rece


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii