Chiftelute de carne cu oua

Pentru chiftelute de carne cu oua ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 1 ou crud
  • 400 g carne tocata
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Pentru chiftelute de carne cu oua ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile in unt incins. Cind chiftelutele sint frumos rumenite, se taie in doua, se asaza pe o farfurie, cu partea taiata in sus si se servesc imediat. Sint gustoase si reci.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...