Ciulama de ciuperci cu piept de pui

Se caleste ceapa in putin ulei de masline de preferat, dupa aceea adaugam ciupercile dupa ce s-au rumenit ciupercile adaugam un pic de apa calduta si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • o ceapa un pic de ulei un catel de usturoi
  • un piept de pui
  • smintana si o legatura de marar verde
  • o lingurita de vegeta

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei de masline de preferat, dupa aceea adaugam ciupercile dupa ce s-au rumenit ciupercile adaugam un pic de apa calduta si punem pieptul de pui. Lasam sa fiarba totul. Adaugam dupa aceea vegeta si smantana. Dupa cea a dat intr-un clocot punem mararul taiat marunt si catelul de usturoi.
Se poate servi cu mamaliguta calda !!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide