Ciulama de ciuperci cu piept de pui

Se caleste ceapa in putin ulei de masline de preferat, dupa aceea adaugam ciupercile dupa ce s-au rumenit ciupercile adaugam un pic de apa calduta si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • o ceapa un pic de ulei un catel de usturoi
  • un piept de pui
  • smintana si o legatura de marar verde
  • o lingurita de vegeta

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei de masline de preferat, dupa aceea adaugam ciupercile dupa ce s-au rumenit ciupercile adaugam un pic de apa calduta si punem pieptul de pui. Lasam sa fiarba totul. Adaugam dupa aceea vegeta si smantana. Dupa cea a dat intr-un clocot punem mararul taiat marunt si catelul de usturoi.
Se poate servi cu mamaliguta calda !!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii