Ciulama de ciuperci cu piept de pui

Se caleste ceapa in putin ulei de masline de preferat, dupa aceea adaugam ciupercile dupa ce s-au rumenit ciupercile adaugam un pic de apa calduta si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • o ceapa un pic de ulei un catel de usturoi
  • un piept de pui
  • smintana si o legatura de marar verde
  • o lingurita de vegeta

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei de masline de preferat, dupa aceea adaugam ciupercile dupa ce s-au rumenit ciupercile adaugam un pic de apa calduta si punem pieptul de pui. Lasam sa fiarba totul. Adaugam dupa aceea vegeta si smantana. Dupa cea a dat intr-un clocot punem mararul taiat marunt si catelul de usturoi.
Se poate servi cu mamaliguta calda !!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos