Pentru cosulete delicioase de parizer cu oua intr-o tigaie mare se pune uleiul si cind este incins se asaza feliile de parizer una linga alta.
Pentru cosulete delicioase de parizer cu oua intr-o tigaie mare se pune uleiul si cind este incins se asaza feliile de parizer una linga alta. La caldura pielita se stringe, iar feliile de parizer capata aspectul unui cosulet. In fiecare cosulet, astfel obtinut, se sparge cite un ou, se presara cu sare si piper negru si se acopera tigaia cu un capac. Dupa 3-4 minute ouale sint gata.
Este vorba despre jumatatea mea care pe 22 Oct implineste juma` de centenar...e drept ca l-am serbat un pic mai devreme , ca...
Desert tort juma de centenar (reteta 1200)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.