Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt. Puneti-le inapoi i
Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute.
Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt.
Puneti-le inapoi in apa in care au fiert. Adaugati orezul si smantana in care ati dizolvat sare, piper si boia.
Faceti o omleta din cele 3 oua.
Lasati-o la racit. Taiati-o in fasii sau cubulete si adaugati-le
in crema.
Serviti crema calda.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti