Gustare crocanta

Gustarea crocanta pentru micul dejun sau "brunch" iti da un plus de energie pentru restul zilei.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de paine
  • 1 ou
  • 100 gr cas
  • 1 catel de usturoi
  • unt
  • salata verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se ung feliile cu unt, se presara cas ras sau telemea, se pun feliile intr-o tava si se introduc la cuptor. Intre timp se prepara ouale ochi, care se aseaza peste feliile de paine frumos rumenite la cuptor.


Gustarile se servesc calde, cu salata verde si rosii.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...