Se curata heringii si se desfac fara sa fie taiati pe spate. Se scot oasele. In fiecare hering se fixeaza cite un ou fiert, curatat, se ruleaza pestel
Se curata heringii si se desfac fara sa fie taiati pe spate. Se scot oasele. In fiecare hering se fixeaza cite un ou fiert, curatat, se ruleaza pestele si se fixeaza fiecare bucata cu scobitori. Se pun rulourile pe platou, se acoperiti cu castraveciori si telina data pe razatoare. Se acopera cu un sos preparat din mustar si zeama de lamiie. Se decoreaza cu ceapa verde si se lasa in frigider pina la masa.
Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...
Cartofi cu piept de pui in sos de smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj