Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt un aperitiv delicios ce poate fi servit de ziua indragostitilor. In centrul feliei de paine toast se face cu o forma pentru prajituri.
Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt un aperitiv delicios ce poate fi servit de ziua indragostitilor. In centrul feliei de paine toast se face cu o forma pentru prajituri , o “gaura” in forma de inimioara. Se poate taia şi cu cutitul in jurul formei.
Ouale se bat bine. Se adauga apoi zaharul, zaharul vanilat, putina esenta de vanilie si laptele. Se amesteca bine pana se topeste putin zaharul. Se da painea prin ou si se prajeste.
Se obtin astfel niste inimioare dulci care se pot pudra cu zahar pudra.
Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt potrivite pentru micul dejun. Se pot pudra cu zahar.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj