Inimoare dulci cu ou si vanilie

Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt un aperitiv delicios ce poate fi servit de ziua indragostitilor. In centrul feliei de paine toast se face cu o forma pentru prajituri.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 felii de paine toast
  • 2 lingurite de zahar
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 3 linguri de lapte

Mod de preparare

Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt un aperitiv delicios ce poate fi servit de ziua indragostitilor. In centrul feliei de paine toast se face cu o forma pentru prajituri , o “gaura” in forma de inimioara. Se poate taia şi cu cutitul in jurul formei.
Ouale se bat bine. Se adauga apoi zaharul, zaharul vanilat, putina esenta de vanilie si laptele. Se amesteca bine pana se topeste putin zaharul. Se da painea prin ou si se prajeste.
Se obtin astfel niste inimioare dulci care se pot pudra cu zahar pudra.


Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt potrivite pentru micul dejun. Se pot pudra cu zahar.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...