Masline panne

Maslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de masline verzi, oua, faina si pesmet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg masline verzi umplute cu gogosari
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet fin
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • piper alb

Mod de preparare

Maslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive maslinele bine scurse se trec pein faina, ouale batute cu piper si pesmet. Se scutura usor de pesmetul in surplus si apoi se prajesc in baie de ulei. Se scot pe servetele de hartie.


Maslinele panne se servesc reci.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu piscoturi, mascarpone si fructe tropicale

Un tort foarte bun pentru Mos Craciun, inspirat de la "Prajitura cu struguri" a lui Merisor. Este preferatul...

Tort cu piscoturi, mascarpone si fructe tropicale
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea