Masline panne

Maslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de masline verzi, oua, faina si pesmet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg masline verzi umplute cu gogosari
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet fin
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • piper alb

Mod de preparare

Maslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive maslinele bine scurse se trec pein faina, ouale batute cu piper si pesmet. Se scutura usor de pesmetul in surplus si apoi se prajesc in baie de ulei. Se scot pe servetele de hartie.


Maslinele panne se servesc reci.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...