Pentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza pe o farfurie unsa cu unt, rezistenta la foc.
Pentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza pe o farfurie unsa cu unt, rezistenta la foc. Separat se face un sos alb din unt si faina, stins cu o ceasca mare de lapte. Se adauga parmezan sau alta branza rasa. Se lasa sa fiarba sosul cinci minute, amestecand mereu ca sa nu seprinda la fund. Se toarna peste oua, se presara branza rasa si se da cinci minute la cuptor, la foc foarte iute. Se pot servi si imediat fara sa fie date la cuptor.
Ochiurile cu branza sunt gustoase calde.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti