Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata. Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spala
Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata.
Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spalat si taiat in felii subtiri.
Intr-o cratita, caliti faina in unt sau ulei, stingeti cu putina apa si amestecati.
Adaugati ciupercile, zeama de lamaie, sare, piper si mai lasati vasul sa fiarba cateva minute.
Aduceti preparatul la masa decorat cu ochiurile romanesti
fierbinti.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii