Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata. Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spala
Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata.
Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spalat si taiat in felii subtiri.
Intr-o cratita, caliti faina in unt sau ulei, stingeti cu putina apa si amestecati.
Adaugati ciupercile, zeama de lamaie, sare, piper si mai lasati vasul sa fiarba cateva minute.
Aduceti preparatul la masa decorat cu ochiurile romanesti
fierbinti.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti