Ochiuri cu ciuperci

Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata. Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 500 g ciuperci
  • 50 g unt sau ulei
  • sare
  • piper
  • o lamaie
  • o lingurita cu faina

Mod de preparare

Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata.

Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spalat si taiat in felii subtiri.

Intr-o cratita, caliti faina in unt sau ulei, stingeti cu putina apa si amestecati.

Adaugati ciupercile, zeama de lamaie, sare, piper si mai lasati vasul sa fiarba cateva minute.

Aduceti preparatul la masa decorat cu ochiurile romanesti

fierbinti.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide