Prima data se pregatesc ciupercile astfel: se curata de partea care a stat in pamant, se spala in mai multe ape, se taie felii si se pun sa se caleas
Prima data se pregatesc ciupercile astfel: se curata de partea care a stat in pamant, se spala in mai multe ape, se taie felii si se pun sa se caleasca cu o ceapa tocata si cu doua linguri de unt. Se fierb intr-un vas acoperit un sfert de ora, dupa care se adauga o cana de supa de zarzavat si o cana de smantana, se sareaza si se adauga faina desfacuta in putina apa rece. Se fierbe acoperit inca un sfert de ora, apoi se acreste cu zeama de lamaie.
Cand mancarea este gata, se rastoarna pe un platou cu o adancitura la mijloc, se inconjoara cu patru ochiuri facute
in ulei sau an apa si se serveste imediat. Mincarea se presara cu patrunjel verde tocat fin.
Alte retete aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Chiftele
Snitel de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.