Ochiuri cu ciuperci la capac

Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 500 g/250 g
  • oua - 10 bucati
  • untura - 50 g
  • unt - 50 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • sare si piper

Mod de preparare

Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid, se spala si se taie lame. Patrunjelul verde se curata si se taie marunt. Ciupercile se inabusa in unt (50g). Se adauga sare, piper si patrunjel verde (jumatate din cantitate). La capac se infierbanteaza 50 g untura si se prajesc oua ochiuri. intre ele se aseaza ciupercile inabusite.

Ochiurile cu ciuperci la capac se servesc fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii