Ochiuri cu sos de rosii

Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de rosii sau rosiile crude t

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/2 ceapa
  • sos de rosii sau 2 rosii mai maricele tocate
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de rosii sau rosiile crude tocate. Sarea si piperul dupa gust. Se fierb cca 5 min. apoi se sparg ouale si se pun in sos. Se lasa la fiert inca aproximativ 10 min.
Cu cartofi prajiti sau pur si simplu cu piine.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...