Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se to
Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se toarna sosul alb intr-un vas de sticla incasabil iar peste sos se sparg ouale, Ia distanta intre ele, apoi se pune din nou un strat de sos alb si un strat de cascaval ras. Se pudreaza sosul cu pesmet, se stropeste cu unt, apoi se introduce vasul in cuptor sa se coaca compozitia.
Ochiurile gratinate se servesc calde.
Alte retete:
Zacusca
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti