Ochiuri in cuib

Se taie atatea felii de parizer, cate ochiuri se fac. Se incinge untura intr-o tigaie si se aseaza feliile de parizer. La caldura, pielita din prejur

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de parizer si tot atatea oua

Mod de preparare

Se taie atatea felii de parizer, cate ochiuri se fac. Se incinge untura intr-o tigaie si se aseaza feliile de parizer. La caldura, pielita din prejur se strange, prefacand felia de parizer intr-un cuib, in care se sparge cate un ou. Se presara albusul cu putina sare, si se lasa la prajit pana sunt ochiurile gata. Se aseaza pe farfurie cu funze de cresson imprejur.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu prune si mascarpone

Aceasta este o prajitura simpla, cu prune, aroma de scortisoara, dar din care tot tai cate o bucatica sa mananci, cand treci...

Desert prajitura cu prune si mascarpone
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca