Pentru ochiuri in rosii cu sunca se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare cate un ou. Se taie capacul, se golesc de miez.
Pentru ochiuri in rosii cu sunca se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare cate un ou. Se taie capacul, se golesc de miez, se pune in fiecare cate o bucatica mica de unt proaspat si un praf de sare; se asaza intr-o tava unsa bine cu unt. Se dau la cuptor la foc iute, si se tin pana se infierbanta.
In acest timp se pregatesc ochiurile in apa. Se pune in fiecare rosie cate o feliuta de sunca rumenita in tava sau cateva felii de ciuperci inabusite in unt. Deasupra se asaza oul bine scurs de apa. Se dau cateva minute la cuptor si se servesc.
Ochiurile in rosii cu sunca se servesc calde.
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti