Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se s
Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se scot din ulei cand devin complet albe pe deasupra.
Se servesc cu cartofi prajiti, sau cu legume sote si cu salata de sezon. Ochiurile sunt bune mai ales cu spanac scazut.
Alte aperitive recomandate
Rulada cu spanac
Chiftele
Ciuperci umplute
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti