Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se s
Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se scot din ulei cand devin complet albe pe deasupra.
Se servesc cu cartofi prajiti, sau cu legume sote si cu salata de sezon. Ochiurile sunt bune mai ales cu spanac scazut.
Alte aperitive recomandate
Rulada cu spanac
Chiftele
Ciuperci umplute
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj