Ochiuri in unt

Se pune untul in tigaie, se lasa sa se topeasca, se spala ouale cu apa calda, se sparg pe rand si se pun la distanta unul de altul in tigaia cu unt.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • 1 felie de cascaval

Mod de preparare

Se pune untul in tigaie, se lasa sa se topeasca, se spala ouale cu apa calda, se sparg pe rand si se pun la distanta unul de altul in tigaia cu unt. Se presara sare pe fiecare ou, se acopera tigaia, se lasa sa se inchege bine albusurile.
Cand sunt gata, se rade deasupra cascaval si se servesc imediat, alaturi de cartofi prajiti si salata de sezon.

Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftelute

Snitel de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa