Ochiuri la capac cu smantana

Se pregatesc ochiurile la capac cu smantana in mod traditional intrebuintandu-se insa o singura forma cu marginile scunde, rezistenta la foc.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1/2 lingura unt
  • doua linguri smantana
  • sare.

Mod de preparare

Se pregatesc ochiurile la capac cu smantana in mod traditional intrebuintandu-se insa o singura forma cu marginile scunde, rezistenta la foc. Cand ochiurile incep sa se prinda, se toarna peste ele smantana si un praf de sare. Se dau putin la cuptor.


Ochiurile la capac cu smantana se servesc calde.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...