Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt. Deasupra se pun ochiu
Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt. Deasupra se pun ochiurile reci. Se toarna sosul bechamel, se presara pesmetul si se introduce vasul in cuptor sa se gratineze compozitia.
Se serveste atat rece cat si cald.
Alte retete:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii