Ochiuri pe spanac

Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt. Deasupra se pun ochiu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 kg spanac
  • 50 gr unt
  • sos Bechamel
  • 3 linguri cu pesmet

Mod de preparare

Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt. Deasupra se pun ochiurile reci. Se toarna sosul bechamel, se presara pesmetul si se introduce vasul in cuptor sa se gratineze compozitia.
Se serveste atat rece cat si cald.

Alte retete:

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Placinta cu dovleac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...