Ochiuri simple cu cascaval la capac

Ochiurile cu cascaval la capac sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se taie cuburi mici.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cascaval - 200 g
  • oua - 10 bucati
  • ulei - 100 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ochiurile cu cascaval la capac sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se taie cuburi mici. in uleiul infierbantat la capac se adauga cascaval; deasupra se sparg ouale, se sareaza si apoi se introduce la cuptor, unde se lasa 10 minute.

Ochiurile simple cu cascaval la capac se servesc fierbinte.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...