Omleta aromata in stil indian

Omleta aromata in stil indian este un aperitiv cu ou sanatos si delicios. Se taie rosiile in cuburi mari si ceapa in rondele, apoi se pun la fiert in supa clocotita.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 cescuta supa
  • 4 cepe
  • 3 rosii
  • 2 lingurite sofran
  • 2 lingurite coriandru
  • 1 lamaie
  • 3 lingurite iaurt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Omleta aromata in stil indian este un aperitiv cu ou sanatos si delicios. Se taie rosiile in cuburi mari si ceapa in rondele, apoi se pun la fiert in supa clocotita. Se adauga sare, piper, sofran, coriandru. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se strecoara. Din cele 6 oua se prepara omleta, peste care se aseaza amestecul de rosii si ceapa. In supa ramasa se adauga iaurtul si sucul de lamaie. Cu acest sos se servest omleta.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca