Omleta cu cartofi si legume

Omleta cu cartofi si legume este un aperitiv cu ou delicios si consistent. Se fierb cartofii in apa cu sare timp de 10 minute. Se pune intr-o cratita spanacul si nucsoara.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g cartofi noi
  • 225 g frunze spanac
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 2 catei usturoi pisat
  • 1 ceapa taiata rondele
  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • 3 rosii
  • 200 g frunze salata verde

Mod de preparare

Omleta cu cartofi si legume este un aperitiv cu ou delicios si consistent. Se fierb cartofii in apa cu sare timp de 10 minute. Se pune intr-o cratita spanacul si nucsoara, se acopera si se inabusa la foc mic 10 minute. Se scurg de apa si se toaca. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga usturoiul si ceapa si se calesc 5 minute. Se adauga cartofii si spanacul si se mai lasa pe foc inca 1 minut, amestecand continuu. Se adauga ouale batute. Se lasa pana ce fundul omletei s-a rumenit. Intre timp se incinge cuptorul. Se aseaza tigaia in aragaz si se mai lasa 5 minute.

Se decoreaza cu felii de rosii si se serveste cu salata verde.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac coronita cu ciocolata

Am preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...

Desert cozonac coronita cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii