Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape, dupa care se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita smaltuita, cu o lingura de unt si se lasa s
Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape, dupa care se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita smaltuita, cu o lingura de unt si se lasa sa scada. Ciupercile se sareaza si se pipereaza dupa gust. Separat, se bat cele patru oua cu doua linguri de faina si un pahar de lapte dulce. Peste oua se rastoarna ciupercile bine scazute, se mai bate amestecul un minut si se toarna totul intr-o tigaie cu ulei fierbinte. Omleta se lasa sa se prajeasca la foc mic, apoi se intoarce pe partea cealalta, pana cand s-a rumenit.
Se rastoarna pe un platou garnisit cu legume de sezon sau cu castraveti murati. Se serveste calda. Alte aperitive retete recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.