Omleta cu ciuperci si mozzarella

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua – 3 buc
  • mozzarella 70 g
  • busuioc 4 fire
  • ceapa verde 3 fire
  • unt 20 g
  • galbiori 100 g

Mod de preparare

• taie ceapa verde rondele subtiri, rade mozzarella pe razatoarea cu ochiuri mari, spala galbiorii si lasa-i la scurs si bate ouale intr-un bol cu un praf de sare
• incalzeste Breville Panini Maker Large si pune untul pe plita sa se topeasca, apoi adauga ceapa si galbiorii. Pune un praf de sare si inchide capacul pentru 2 minute
• adauga ouale batute pe toata suprafata plitei si inchide din nou capacul pentru 1 minut
• cand omleta este gata, adauga deasupra mozzarella rasa si busuiocul proaspat tocat
• poti sa mai inchizi capacul pentru 30 de secunde sau sa servesti omleta imediat.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Tuxedo

Am pregatit pentru Mos Craciun o prajitura tare buna!  Initial am vrut sa fac tort, Tortul Tuxedo, dar pe parcurs m-am...

Prajitura Tuxedo
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca