Omleta cu ficat

Omleta cu ficat de pasare este delicioasa si perfecta pentru un micul dejun. Aceasta reteta de omleta se prepara din oua, lapte, unt, ficat de pasare si faina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 60 ml lapte
  • 60 gr unt
  • 250 gr ficat de pasare
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Omleta cu ficat de pasare este delicioasa si perfecta pentru un micul dejun. Aceasta reteta de omleta se prepara astfel: se spala si se prajeste in untul incins ficatul. Se adauga faina, sarea, piperul si se stinge cu lapte. Se lasa sa dea 2-3 clocote. Se prepara din oua o omleta simpla, iar deasupra se toarna ficatul prajit. Se pune pe foc si se lasa la rumenit.


Omleta se servete calda, cu muraturi sau salata verde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele in sos de branzeturi

Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...

Chiftele in sos de branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca