Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omlet
Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omleta pe ambele parti. Omleta se rastoarna pe un platou si se umple cu o parte din tocanita de hribi. Se ruleaza si imprejur se asaza restul de tocanita.
Se serveste fierbinte. Alte retete: Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci
Sunt delicioase, parfumate, insiropate...
Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa