Omleta cu hribi

Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omlet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 300 gr hribi
  • patrunjel verde tocat
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omleta pe ambele parti. Omleta se rastoarna pe un platou si se umple cu o parte din tocanita de hribi. Se ruleaza si imprejur se asaza restul de tocanita.


Se serveste fierbinte. Alte retete: Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca