Omleta cu hribi

Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omlet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 300 gr hribi
  • patrunjel verde tocat
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omleta pe ambele parti. Omleta se rastoarna pe un platou si se umple cu o parte din tocanita de hribi. Se ruleaza si imprejur se asaza restul de tocanita.


Se serveste fierbinte. Alte retete: Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...