Omleta cu peste afumat

Ouale se bat bine, apoi se amesteca impreuna cu mazarea si ceapa taiata feliute. Se adauga compozitia in untul incins si se prajeste omleta pe o part

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 gr mazare
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 150 gr unt
  • 4 linguri smantana
  • 100 gr peste afumat

Mod de preparare

Ouale se bat bine, apoi se amesteca impreuna cu mazarea si ceapa taiata feliute. Se adauga compozitia in untul incins si se prajeste omleta pe o parte. Se toarna apoi jumatate din smantana si pestele afumat, taiat fasii subtire si se impatureste omleta in doua.


Se serveste cu salata de rosii. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci prajite (Multicooker)

Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!

Ciuperci prajite (Multicooker)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca