Se curata vanata din loc in loc, se taie rondele, se pudreaza cu sare si se lasa intr-un vas 20 minute, ca sa se scurga zeama. Apoi, rondelele se ste
Se curata vanata din loc in loc, se taie rondele, se pudreaza cu sare si se lasa intr-un vas 20 minute, ca sa se scurga zeama. Apoi, rondelele se sterg si se prajesc in ulei. Rosiile se curata de pielite si seminte si se pun peste vinete impreuna cu usturoiul taiat feliute subtiri, apoi se adauga sare, piper si se lasa sa fiarba pe foc mic ca sa scada bine. Sparat se bat ouale si se pun in tigaia cu putin ulei incins. Cand s-a rumenit pe ambele parti, omleta se scoate si se umple cu sosul de vinete. Se asaza pe un platou si se garniseste cu felii de rosii.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Placinta cu dovleac
Zacusca
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii